1. 26 06 2012 21:19

  WOEI x ASICS GEL LYTE III “CERVIDAE”


  Für mich jetzt schon eines der Releases dieses Jahr, kommt der WOEI x ASICS GEL LYTE III “CERVIDAE” dieses Samstag z.B. zu Overkill, afew oder AMEN. Eigentlich ganz klar ein Muss, leider kann ich dieses Wochenende nicht in München sein um vor dem AMEN zu campen (was aber vermutlich bitter nötig sein wird).
  Lustiger Weise verpasse ich dadurch auch noch die grossartige BSTN Bienvenido Quickstrike Collection und die Release Party bei AMEN. Toll.

  In Sneaker | 1 Comment

  1 Comment »

  RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Kommentar von Davi — 16.09.2014, 23:44

   Jaja, ze kennen Kafka hier ttmninee nog e9cht. Ik wil er een serie van maken. Maar ik ben niet goed in series.@ Soes: Ja, pcies, wat nu, dat is de vraag. Het gaat hier baak zo dat ik mijn moed bij elkaar raap om vervelende telefoontjes te plegen en dan na afloop als resultaat heb dat ik gewoon helemaal opnieuw moet beginnen.@ aargh: Vermoedelijk wel, maar als dit nou alleen bij de verzekeringen zo was. In de twee jaar dat ik hier woon ben ik om dit soort redenen al twee keer van telefoonabonnemnet, een keer van internetabonnemnet, en een keer van bank veranderd. Ik heb zowat een dagtaak aan principieel blijven. Ik zou bijna zeggen: aaargh!@ Swan: Haha, ja, Ik verbind u even door.’@ Joost: In Vlaanderen is het een heel gewone uitroep. In Nederland hebben we er niet echt een equivalent voor. Gek eigenlijk, want het is een heel bruikbare uitroep voor situaties waarin je geen tijd hebt om te zeggen Kijk eens aan, daar heb je het al’ of zoiets.@ Flora: Zie mijn antwoord aan Swan.@ Lilimoen: Ik ben de aangetekende brievenschrijver in dit huis, maare het zou inderdaad fijn zijn als we ze een keer gek konden maken met Yuri zijn pseudo-ernst.@ Agnes: Vaag he8?@ Soes: Ja, en zij winnen dat natuurlijk e1ltijd.@ Madelief: nee, dat lijkt me ook, maar ik vecht me suf tegen de bierkaai. Zie ook mijn antwoord aan aargh.

  Leave a comment

  XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Powered by WordPress with a modified Pool theme design by Borja Fernandez.
Entries and comments feeds. Valid XHTML and CSS. ^Top^
28 queries. 0.061 seconds.